Service

SERVICE Det är viktigt att ha ordning och reda på sina grejer och att serva dem med jämna mellanrum. Dykning i kalla vatten kräver att du har bra utrustning och bryr dig om den.

Vi kan hjälpa dig med service och tar oss helst an Scubapro, Halcyon, Apeks och OMS.
Våra servicetekniker skruvar även Aqualung, Cressi och Tecline. Har du annat märke på dina grejer kan vi såklart kika på dem med. Priser för service kan variera beroende på materialkostnad men generellt sett så kostar det:

Stagereg: ett 1a och ett 2a: 1550 kr

Singelregulator: 1900 kr för regulator service 1a och 2a steg. Är din reg i risigt skick tar vi 2400 kr

Dubbelpaket: 3500 kr för service två 1a och två 2a steg

Till detta tillkommer kostnad för munstycken och slangar vid behov. Bedömer vi att det är mer rimligt att köpa ny regulator än att laga gammal så kommunicerar vi ut det innan service påbörjas. Har du en väldigt gammal regulator som det är svårt för oss att få tag i servicekit så kan fraktkostnad och annat tillkomma.

Du kan lämna in för service ute hos oss på Dalarö eller annan plats i stan enligt ök. Det går även att posta regulatorer till oss. Vi kan såklart serva utrustning även akut mot tillägg.

Bokar man vinterservice och lämnar in i dec/jan får man 10% rabatt, det är den tiden på året vi har mest tid att skruva utrustning och vi har dem redo för dig till våren.

För att boka service för din utrustning, maila oss på info@vrakdykarpensionatet.se. Skriv vad du vill ha åtgärdat, när det användes senast och hur gammal din reg är samt i vilket skick.

För service av torrdräkter hänvisar vi till Subnautica, de servar även våra dräkter och har stenkoll på just det! https://www.subnautica.se/