Resor

Vi ger oss ut på dykresor med jämna mellanrum och välkomnar alla våra medlemmar att följa med. De flesta av resorna sker i  Sverige med omnejd för att besöka fler destinationer inom kallvattensdykning.

Vill du följa med på någon av våra dykresor så anmäl intresse så kontaktar vi dig när vi spikat datum och resplan och ser om du vill följa med då!

Vinter

Tuna Hästberg. Vi dyker i den öppna delarna av denna gruva i Dalarna. Stora salar öppnar sig, det är konstant 2-4 grader i vattnet och kristallklar sikt.

Dyker gruva i Tuna Hästberg

Gotland. Vinterdyk på kalkstensstränder, branta klippor och raukar. Vi spanar på stilla marint liv och dramatiska drop-offs. Här väntas vinterstorm, kalla minusgrader och fantastisk dykning.

Vår

Dykmässan 19-20 mars. Häng med till Göteborg och spana in ett myller av dykoperatörer, inspiration och roliga jippon!

Marsstrand. Skördesäsongen för tång är som bäst på våren. Vi spanar på att gå en tångkurs och lära oss mer om att laga mat med alger/tång.

Katerina på ScandSea skördar Kombu. Foto av Emmy Ahlén

Smögen. Krispigt i vattnet och fullt av nakensnäckor. Vi hänger med gurun Klas Malmberg och går nakensnäckskurs hos Smögen Dyk & Upplevelse.

Karlskrona. Vrakdykning i ett historiskt område där svenska marinen haft sin bas länge. Mycket historia relaterat till samma tidsepoker som vraken kring Dalarö! Vi hänger med Unique Dive & Travel.

Sommar

Gullmarsfjorden. Vi hänger hos Dykcentrum, dyker väggar, vässar kameran och spanar på marint liv på västkusten.

Lysekil. Vi ger en high five till våra vänner på Dive Team, chillar vid Släggö och tar oss ut med båt på havet!

Midsommar 23-26 juni: Dykning kring Väderöarna med Dyk-Leif. Två platser kvar!

——————————

Vi uppdaterar denna lista regelbundet och mer information kommer i vinter även om möjligheter till tropiska dykdestinationer! Bli medlem idag och joina oss på spännande resor!