Open Water Referral

OPEN WATER REFERRAL Världen består mestadels av vatten och det finns en otrolig värld att upptäcka för den som kan andas under ytan. Att ta dykcert är en start på ett nytt liv, sätt att resa och en biljett till en annan värld. Beskåda det marina livet, upptäck vrak, känn vattnet mot huden och häng med i strömmarna. Det finns dykning i de flesta vattendrag, i Sverige dyker vi i Östersjön, Västerhavet, sjöar och gruvor. I tropikerna ser dykare färgglada fiskar, varmt saltvatten och korallrev.Grundkursen i dykning kallas för PADI Open Water. Den innehåller teori, pooldyk och utedyk i havet. Vill du lära dig att dyka men i varma vatten så kan du gå kursen Open Water Referral hos oss, då gör du teori och poolövningar med oss på Dalarö och i Haninge och sedan bokar du in dina utedyk med valfritt PADI dykcenter i hela världen under din resa utomlands.

Kursen Open Water Referral förläggs på 3 tisdagskvällar och innehåller teori, poolövningar, simtest och prov. Innan kursens start får du tillgång till ditt digitala elevmaterial och gör läxorna i god tid före kursstart för att vara så väl förberedd som möjligt.

Förkrav: du behöver vara fullt frisk, simkunnig, fokuserad och i vuxenstorlek. Är du inte fullt frisk behöver du ha läkarintyg för dykning, kontakta oss så får du kontaktuppgifter till dykläkare.

Inför kursen behöver du ha egen mask och snorkel som du köper av oss i vår butik ute på Dalarö, vi hjälper di då välja rätt modell som passar just dig. Det är även en fördel att ha egna fenor och dykdator.

Pris: 5500 kr för 3 kvällars kurs inklusive kursmaterial, utrustningshyra och eminenta instruktioner.

Vi gör kursen i kort våtdräkt alternativt shorts & tshirt. Vill du fortsätta dyka i Sverige när du kommit hem så behöver du komplettera med torrdräktscert.

Boka in dig här!