Om oss

OM OSS Drömmen om ett vrakdykarpensionat, en oas för dykare i Östersjön där allt finns på en och samma plats och fokus ligger under ytan, har funnits länge men är nu verklighet. Vi vill att dykare från hela norden ska upptäcka dykningen i Stockholms skärgård. Här har stora delar av den svenska sjöfartshistorien utspelat sig och nu har vi möjligheten att utforska den tillsammans.

Team Vrakdykarpensionatet har lång och gedigen erfarenhet inom dykning – i både svenska vatten och runt om i världen. Vi skapar den dykupplevelse som vi själva skulle önska oss och erbjuder den till våra gäster. Vi är ett gäng instruktörer, kaptener, fotografer och dykledare som gemensamt blir en spännande besättning av vänner med en variation av spetskompetens inom dykningens alla områden.

Genom vår verksamhet vill vi också bidra till att bygga upp en större dykgemenskap. Därför ägnar vi lediga stunder åt att resa runt och dyka i våra kalla vatten, hitta spännande dykplatser och dokumentera det marina livet i Sverige med omnejd. För här finns så otroligt mycket spännande dykning: från Östersjöns gröna vatten fyllt av historia och vrak, inlandets sjöar och brott och västkustens saltvatten med strömmar och marina liv.

Mer dykning åt folket!
Emmy & Björn samt resten av vårt crew!