Dalarö Dyksällskap

DALARÖ DYKSÄLLSKAP Dykning är en social sport och det finns många roliga upptåg att vara med på. Dalarö Dyksällskap är en grupp av dykare som samlas regelbundet och tränar dykning, anordnar dykutfärder, ger tips och råd till varandra om dykningens ädla konst och styr upp roliga upptåg, föreläsningar och sammankomster.

Det är kul att vara med i gänget och man får nya buddies att dyka med. Kom som du är och dela med dig av dina erfarenheter. Förutom båtutfärder, poolpass och landdyk i Stockholmsområdet så anordnar vi även dykresor flera gånger per år för olika erfarenhetsnivåer. Vill du vara med i gänget och få bra rabatter på hos Vrakdykarpensionatet? Bli medlem i Dalarö Dyksällskap https://www.dalarodyksallskap.se/! Som medlem har du 10% rabatt på gasfyllning, utfärder, utrustning och kurser. En lukrativ deal för dig som dyker mycket! Du får dessutom möjligheten att hänga med oss och utforska upptäckardyk.

Som medlem kan du förvärva ett klippkort på båtutfärder med oss till ett riktigt bra pris! Vill du dyka med oss mycket under denna säsong på dagsutfärder och kvällsdyk så är detta det billigaste alternativet.