Logistik

Logistik

Båtdyk

Vi dyker alltid från båt. Vår ribbåt tar sig fort fram över havet men vi kan också glida lugnt bland kobbar och skär för utsiktens skull. Om du vet att du lätt blir sjösjuk så bör du ta med dig vad du behöver för att må bra.

Ribbåten tar 6 dykare plus dykledare och kapten. Vid behov av större grupper använder vi fler båtar och kör som en flotta utspridda på olika dykplatser för att få gott om plats.

Båten är utrustad med dykstege och rep att hålla sig i för komfort och säkerhet. All nödvändig nödutrustning finns ombord och all vår personal är utbildad i första hjälpen om olyckan skulle vara framme.

Ombord finns också vatten och varm dryck.

Utrustning

När du dyker med oss bör du ha med komplett utrustning inklusive bly och anlända till första dagen med fyllda flaskor. Det är krav på att ha med lampa, SMB, kompass och dykdator.

Om du behöver komplettera din utrustning med någonting inför din vistelse så kan vi hjälpa dig med detta om du hör av dig i god tid. Behöver du hyra utrustning  kan vi även hjälpa till med detta eller arrangera hyra genom någon av de dykskolor vi samarbetar med.

Ange vilken utrustning och flaskstorlek du använder i bokningen.

Erfarenhet

Varje paket är skräddarsytt för olika upplevelser och behov. För varje enskilt paket framgår vilka krav som ställs. För att göra din upplevelse så minnesvärd som möjligt försöker vi para ihop dig med de utfärder som passar dig bäst.

Vid bokningen anger vad du har för erfarenhetsnivå, om du har nitroxcert, antal dyk, om du dykt på sistone i kalla vatten och vad du har för intressen under ytan. Berätta gärna innan ankomst var du brukar dyka och om du har dykt i Östersjön.

Om du kommer du ensam hittar vi en buddy till dig. Behöver du extra stöd under ytan eller om du inte har dykt på länge så anmäl det i bokningen så löser vi det också.