Boknings & köpvillkor

Bokningsvillkor

Vid bokning betalas antingen en anmälningsavgift eller det fulla beloppet för aktiviteten. Anmälningsavgiften på 1000 kr är återbetalningsbar i 14 dagar förutsatt att bokningen är gjord minst en månad innan avfärd. Dagsutfärder betalas fullt vid bokningstillfället. Vid bokning närmare avfärdsdatum är anmälningsavgiften endast återbetalningsbar om din plats fylls av en annan dykare. Om du skulle du bli sjuk eller av någon annan anledning tvingas ställa in resan så är det möjligt att byta datum i mån av plats.
Resterande belopp betalas på plats med swish, kort eller banköverföring. 

Köpvillkor

Du har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Detta gäller om produkten är i nyskick och oanvänd med tillhörande förpackningar. Behöver du byta storlek eller färg så hjälper vi dig med det till vår bästa förmåga.

Klarna

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.